Telefonul mobil: BUN sau RĂU ?!?!?

 

          Nu ştiu ce m-a apucat însă am vrut să mă interesez despre influenţa telefonului mobil şi am găsit ceva, respectiv o teză  de doctorat, la Clinica de Medicina Muncii din Cluj, şi ce am aflat m-a speriat rău de tot! Studiul s-a făcut utilizând tehnică de vârf (determinarea chemoluminiscenţei şi a lipoperoxizilor) la nivel mondial, nu doar românesc!
         Despre ce e vorba? S-au studiat efectele câmpurilor electromagnetice (CEM) asupra corpului uman, în special cele produse de telefonia mobilă, cuptoare cu microunde, antene de telefonie mobilă, reţele de înaltă tensiune. TOATE produc cancer, îmbătrânire precoce, sterilitate la ambele sexe, nevroze, tulburări de somn, decalcifieri osoase, creşterea coagulării, cataractă, tulburări endocrine etc.

          ATENŢIE!!! Convorbirile pe telefonul mobil – cu cât mai mult, cu atât mai rău, dar mai ales la start, când se iniţiază apelul, „bipul” cu telefonul la ureche cele mai nocive momente. Se arată cum vibraţiile respective, având telefonul la ureche, produc, la trecerea prin medii cu densităţi diferite, concentrări şi reflexii în anumite zone, mai ales craniene. Calota craniană (culmea!) poate funcţiona ca o antenă parabolică (!!) cu concavitatea în jos, concentrând o mare parte dintre unde spre baza creierului, afectând hipofiza şi tiroida, cât şi cristalinul (risc de cataractă).

          Autorii studiului propun descurajarea pe orice cale a utilizării telefoniei mobile sub vârsta de 14 ani! De asemenea, dispozitivele tip hands-free reduc semnificativ impactul CEM asupra creierului, întrucât telefonul mobil e ţinut mult mai departe de calota craniană. 
         De departe cea mai periculoasă reţea e Cosmote, care generează impulsurile cele mai puternice, 75% din valoarea celor emise de Cosmote sunt generate de Zapp, 33% din forţa Cosmote-ului generează reţelele Vodafone şi Orange, cel mai jos e Digimobil-ul.
         PC-urile, intrucât emit unde mai slabe + ecranarea datorată carcaselor, prezintă riscuri mai mici, chiar dacă procesoarele sunt de 3 GHz.

           Eu te-am informat, cu cât am aflat mai departe fiecare acţionează după posibilităţi şi nevoi!
            Cineva mi-a zis : ” DOAR NU VREI SĂ MOR SĂNĂTOS!”

Etichetat cu: , , , , , , , , , , , , , , ,
Postat in Altele
7 comentarii la “Telefonul mobil: BUN sau RĂU ?!?!?
 1. Lavy spune:

  pai sunt multe chestii nocive pe lumea asta..unele le si mancam, asta nu inseamna ca efectele lor sunt atat de puternic3 incat sa ne omoare…depinde si cat de sensibil esti!

 2. OMU spune:

  Ai dreptate Lavy, dar dintre toate „chestiile” cred, pe bună dreptate, că tot telefonul ne însoţeşte la tot pasul, iar pe timp de noapte ne ” păzeşte” de pe noptieră. Ce să mai spun de cei cu 2-3 telefoane sau cu dual-sim, ori cu promoţii de câte 1000 min pe lună cel puţin! URMA ALEGE!

 3. Dan>>>>>>>>Dan spune:

  ” DOAR NU VREI SĂ MOR SĂNĂTOS!” :)) :)) TARE FAZA

 4. Dan>>>>>>>>Dan spune:

  E necesar ce sa facem….

 5. OMU spune:

  Bine ai poposit pe aici DAN, însă nu am înţeles prea mult din al doilea comentariu. Te mai aştept.

 6. Alexutzu spune:

  Vali din cate imi amintesc si u ai Telefon Mobil deci ai grija :)) 😛

 7. OMU spune:

  Asta inseamna sa te bucuri de evolutia societatii, ai si de suferit !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: