August- luna pierderii de timp!

August sau GUSTAR ( luna în care se coc şi sunt gustate cele mai multe fructe) după cum e cunoscută în popor această lună, a venit . Dar nu a adus cu ea doar fructe coapte ci a readus pe meleagurile româneşti mulţi dintre românii noştri plecaţi la muncă în ţările străine cu preponderenţă Italia, Spania şi Anglia. Despre motivele care i-au dus la muncă în alte ţări, despre motivele pentru care mai stau acolo şi nu revin acasă s-au spus multe, însă eu am altă problemă.
Prezenţa acestor români îmi creează neplăceri pentru că zilnic prin aglomerarea traficului de această invazie de maşini cu nr. de IT. pierd 20-30 min. mai mult în trafic la care se mai adaugă timpul pierdut în căutarea de loc de parcare, nervii irosiţi în trafic încercând să-i eviţi pe stranieri când îţi taie calea. Pe de altă parte îi compătimesc şi pe ei că au trecut prin criză în ţările în care muncesc şi nu au mai venit cu aşa mulţi bani ca în anii trecuţi , fapt pe care l-am dedus din lipsa consumatorilor de la terase dar mai ales din cursul mare al ratei de schimb valută-leu.
Stranierii nu au găsit nepregătit să-i primească numai Focşaniul ci şi alte oraşe care se aglomerează prin sosirea lor şi vă spun eu că mult mai preţios este pentru ei timpul pierdut în trafic decât pentru mine.
De fapt ROMÂNIA a pierdut timp bătând pasul pe loc şi nu poate primi nici măcar în vizită în condiţii civilizate proprii cetăţeni.
Ruşine, guvernanţilor !!!!!!!!!

Etichetat cu: , , , , , , , , , , , , , , ,
Postat in Altele
4 comentarii la “August- luna pierderii de timp!
 1. Cristian Popa spune:

  Pe mine ma enerveaza la culme, „englejii” astia cu volan pe dreapta. Ba prosti ca romanii n-am mai vazut. Cum sa permiti tu circulatia pe soselele noastre a masinilor cu volan pe dreapta. Ce fel de circulatie se mai face? Doamne, mi-e teama de viitor. Sunt anxios! :))

 2. OMU spune:

  Culmea e că merg şi fără să aibă în dreapta o persoană care să se asigure în locurile cu vizibilitate redusă pentru şofer.

 3. Lau007 spune:

  E grele pe meleagurile noastre….ooof! Fusai putin prin Francia si la intoarcere traficul de Bucuresti, primul instinct sa ma intorc la aeroport dar…poate da aviatoare! Nu gasesc cuvinte fara beep prin care sa descriu starile care ma incearca cand vad in ce mocirla fara sfarsit ne-am afundat. Tre’ sa ne inarmam cu rabdare cat cuprinde , daca nu „Balaceanca” scrie pe noi!
  De fapt e o crestere alarmanta a bolnavilor psihici pe meleagurile noastre…cred ca de la un trai prea bun!
  Beeeeeeeeeeeep….Ti-am promis ca nu-ti denigrez blocul, pardon BLOGUL 🙂

 4. OMU spune:

  Nu am fost „afară” şi nu pot să-mi exprim părerea pentru că nu am un fundament temeinic, dar voi recupera acest handicap!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: