Şcoala în noua epocă…….

Cazul elevei cl. a XII-a de la Colegiului Tehnic „Gh. Bals„ Adjud a ajuns şi la Tv, mai exact la Antena 1 , dar discuţiile au mers spre latura de scandal şi anume dacă eleva e sau nu o ” panaramă” cum a fost numită!
Pentru cine nu ştie: eleva, care are media peste 9,50, în vara acestui an a născut un copil făcut cu un om căsătorit (şi având acasă alt copil) iar dirigintele ei ( un cunoscut prof. de română şi scriitor) a îndrumat-o să se mute la altă clasă ori la seral. Tânăra s-a împotrivit, iar I.S.J. Vrancea prin Consiliul Profesoral al liceului, a luat decizia de a stinge conflictul : l-a mutat pe diriginte la altă clasă. Acum colegii elevei mămici refuză mutarea dirigintelui şi nu mai vor să intre la cursuri.
Peste drama trăită de eleva mamă în cadrul şcolii trebuie păstrată şi rezolvată o singură întrebare : Cum să continue eleva-mamă studiile fără a bulversa prin scandal activitatea colegilor ei?
Părerea mea : Să meargă la seral unde şi cartea e mai ” uşoară” ( dacă vrea poate învăţa în plus) şi are timp de alăptat şi îngrijit copilul !
Sunt curios ce părere aveţi voi !

Etichetat cu: , , , , , , , , , ,
Postat in Altele
5 comentarii la “Şcoala în noua epocă…….
 1. DaNuTzZ 64 spune:

  😕 hmm….greu ..:d nuj ce sa zik 😕
  :))=))

 2. Cristian spune:

  Asta e sistemul in romania. Nu e de ajuns ca o eleva ramane insarcinata datorita inexistentei orelor de educatie sexologica la scoala, acum tot ei sa-i dea in cap; sa o mute la alta clasa… E treaba ei. E viata ei, daca parintii au acceptat, de ce scoala nu ar accepta??? Scrie undeva ca elevele care au copii sa mearga la seral? Conducatori comunisti in continuare in institutiile din romania! Bafta

 3. OMU spune:

  Respect părerea oricui !

 4. Roxana spune:

  Ce treaba are una cu alta?! Are dreptul la orice forma de invatamanat. Din cate stiu invatamantul e gratuit si posibil pentru toata lumea. (nu intru in discutii financiare)
  Poate avea 10 copii acasa si sa face ce liceu vrea, cate facultati vrea.
  Intr-o tara din 2009 discriminarea se pedepseste aprig iar dl diriginte ar fi ramas fara slujba si cu un proces pe cap. Iar colegii n-au nici un drept de a judeca. E treaba cu sa arunce primu’ piatra….

 5. Roxana spune:

  Erata: tara civilizata din 2009….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: