Alta la rând…….. oooooffffff !!!


După ce ieri S.D.E.E.Focşani ( Electrica, pe româneşte) m-a nedreptăţit ( aşa cred eu ), astăzi S.C.Transport Public S.A. Focşani şi-a bătut joc de mine !
Azi, la ora 12, vrând să plec spre casă din staţia de la Gara Focşani „prind” un autobuz (marca BMC , f. important ) oprit dar nu mă urc direct pe la uşa deschisă din faţă, ci mai pun 2 paşi şi ajung în faţa autobuzului să văd ce traseu parcurge, fiind 3-ul dau să urc. Cum pun piciorul pe treaptă, uşa începe să se închidă , retrag piciorul şi bat în geamul transparent al uşii amplasate drept şofer. Acesta se uită spre mine direct în ochi, după care bagă în viteză şi pleacă . Am rămas mască şi am ridicat mâinile în sus de uimire în timp ce autobuzul se pusese în mişcare, iar eu îl vedeam pe şofer că mă privea prin oglinda retrovizoare. Ce dracu, aşa urât sunt ?
Nu stau pe gânduri şi mă duc la 20 metri distanţă, la biroul de mişcare al societăţii de transport, unde-i explic d-nei nemulţumirea mea şi anume că şoferul a refuzat efectiv să mai deschidă o dată uşa pentru a mă urca şi eu , iar la sfârşit scot şi „AS-ul” din mânecă : ” D-nă, am şi abonament, ba chiar două ( arătându-i-le ) !”
Răspunsul mi-a luat aerul : ” Nu sunteţi obligat să cumpăraţi abonamente ! „Atunci m-am hotărât: „D-nă , vreau să depun o reclamaţie !”
D-na : ” Puteţi face, dar să ştiţi că nu rezolvaţi nimic, autobuzul are parcursul socotit la minute exacte, iar şoferul nu putea acumula întârziere pentru a urca dvs. ”
I-am explicat doamnei că eu nu sunt nici înalt, nici lat şi cu atât mai puţin lung, fapt pentru care mă urcam imediat dacă-mi deschidea uşa, nici 3 secunde nu treceau. D-na a replicat : ” La genul acesta de autobuze, dacă se închid uşile durează 2 minute până se vor putea deschide din nou, sunt prost fabricate iar şoferul ar fi întârziat ” !
Am lăsat reclamaţia fiind asigurat că va fi înaintată d-lui director şi acum aştept răspunsul !
Chiar nu ştiu ce a fost mai grav : gestul şoferului sau prima frază a ” doamnei de birou ” ?
Şi, dacă nu greşesc, eu sunt un fel de acţionar la societatea de transport, întrucât Consiliul Local Focşani este acţionar al societăţii !

Etichetat cu: , , , , , , , , , , ,
Postat in Altele
17 comentarii la “Alta la rând…….. oooooffffff !!!
 1. tedy 2009 spune:

  Ma Valy toate sunt pe dos la tine: cardul de salariu, contorul de electricitate,autobuzul,etc. Cine urmeaza? Teava de apa rece sau ramai fara talpa la bocanci? Ai o singura solutie: flacara violet!

 2. OMU spune:

  😀 :)) 😀

 3. Lau007 spune:

  Furi curent…ma intrebi cate reclamatii o sa faci cand o sa fii pensionar!

 4. OMU spune:

  Chiar aceasta intrebare mi/am pus-o si eu ! 😀

 5. tedy 2009 spune:

  Abonamentul nu e „bifat” de cand mergi cu masina mea la serviciu……uite asa faci avere „Hagi Tudose”! Totusi te iert ca ai doua fete de crescut! In plus ai tras si curent la urechi …….vata lipsa.

 6. Lau007 spune:

  deci, furi sau nu furi?

 7. OMU spune:

  da, domnule, RECUNOSC…… Fur curent . Din mai , voi fura şi mai mult 😀 !

 8. tedy 2009 spune:

  Lau007 este victima gerului si a lichidelor contraindicate in aceasta perioada.Ar mai fi o cauza :semiesecul cu Unirea „Tarlungeanu” sau cum naiba se numeste localitatea aia.

 9. Zamfir POP spune:

  Da’, de ce furi, dom’le? Nu ţi-e ruşine? Dacă toată lumea ar fura … uite unde am ajuns! Aşa că, nu mai contează: fură liniştit! Încă un „dar: Dar, nu uita lozinca spartană! (Fură, dar, ai grijă să nu te prindă!)

 10. OMU spune:

  Mulţumesc de sfat d-le Zamfir Pop !

 11. tedy 2009 spune:

  Ca furi curent nu ar fi o mare problema,dar te intreb de ce manaci de pe jos? Cat ne mai terorizezi cu blogul tau? Te apuci si tu de o treaba serioasa? Subiecte mai interesante nu ai?
  P.S.: Iti simt lipsa de la serviciu,sunt mai putin stresat! Nu vrei si C.O. pe anul in curs? Vii la serviciu cand plec eu in C.O.! Uitasem s-a daramat fisetul ,cand faci ordine in el?

 12. OMU spune:

  Ce placut !!! Ce melancolic ! 😀

 13. ioceldeaproape spune:

  Asta s-a intamplat ca sa nu uiti de comertul socialist si de faptul ca unii se cred stapani pe bunurile altora. Credeti voi ca daca OPC-ul amendeaza socitatea de transport, reglementeaza cumva comportamentul acestor soferi „de week-end”? La fel se comporta si in trafic. Considera ca sunt singuri pe strada si nu au respect fata de ceilalti.

 14. OMU spune:

  Eu chiar nu ştiam ce funcţie MARE e cea a unui şofer de autobuz ! Na că am aflat ! 😀
  ioceldeaproape, mersi de vizita bifată !

 15. florian spune:

  Bai, dar miltienii nu mai merg moca?:) Scoate uniforma la inaintare, ca-s vremuri grele!

 16. OMU spune:

  Trebuia să pui o faţă zâmbitoare că te crede lumea! Aşa mă ştii tu pe mine ?

 17. Din punctul meu de vedere sunt niste idioti lasand la o parte politetea de care dau mereu dovada!Acum nu e cazul sa fiu prea politicoasa!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: