Plantele etnobotanice nu fac rău !

        Timpuri grele şi-a mai ales micuţul Boc pentru a conduce România !
        Nu avea el destule probleme pe cap ? Şi mă refer la criza economică, disponibilizări, şomaj, pensii nesimţite, legea descentralizării, viitoare greve şi manifestaţii sindicale, ineficacitatea sistemului sanitar şi multe altele !
        Nuuuuu, premierul nostru e „potent” şi, decât să rezolve ce are deja de soluţionat, s-a gândit să identifice o nouă problemă a ţării ! Normal că la câte lucruri funcţionează greşit în ţara noastră avea de unde alege, dar de ce să te „baţi” cu probleme grave, când poţi să nimiceşti nişte amărâte de plante care au efect halucinogen asupra celor care le consumă voluntar ? Bate el, cosaşul ţării, cu pumnul în masă şi stabileşte ca în 5 zile, fără a se consulta prevederile asemănătoare din spaţiul Uniunii Europene, să se adopte legea de interzicere a acestor plante etnobotanice ! Parcă văd că va fi abrogată întrucât încalcă legislaţia europeană, iar un comisar european ne va atrage atenţia !
         Te-ai gândit, măi Boc, în primul rând că plantele etnobotanice sunt cumpărate şi consumate în mod voluntar ? De ce nu stabileşti nişte taxe foarte mari acestui tip de comerţ fapt pentru care, prin creşterea preţului la vânzare a produselor, magazinele se vor închide prin lipsa clienţilor sau măcar clienţii vor consuma plantele în cantităţi mai mici ?
         Ce să spun, ai „acoperire” faptul că multe persoane au murit sau au fost spitalizate după ce au consumat astfel de plante !

         Mergând pe această linie de gândire ce ar fi dacă ai interzice şi băuturile alcoolice care au provocat mai multe decese şi  au fost consumate tot în mod voluntar la fel ca şi plantele etnobotanice ?

        Să nu uităm că există persoane care vor să încerce astfel de experienţe, de ce să le aruncăm spre consumul drogurilor de mare risc ?

       Dar să nu uit, aracetul şi lacul de mobilă ţinute în pungi şi inhalate de atâţi nefericiţi ai sorţii prin staţii de autobuze şi gări , locuri care-ţi sunt străine, sunt periculoase ?

       Consumatori , ţineţi minte : CAPUL FACE, CAPUL TRAGE   !

Etichetat cu: , , , , , , , , , , , , ,
Postat in Altele
7 comentarii la “Plantele etnobotanice nu fac rău !
 1. Lau007 spune:

  Si, in concluzie…cum ramane cu Mondialu’?

 2. tedy 2009 spune:

  Si marmota invelea ciocolata in staniol…

 3. ioceldeaproape spune:

  Il stii pe ala micu`? nuuu, nu ala mic si negru care respira greu, ala mic si portocaliu care ridica doua degete si zice „eu sefu`, eu…”. asta-i Boc si tot voluntar l-a acceptat poporul roman. Asa ca: „Consumatori , ţineţi minte : CAPUL FACE, CAPUL TRAGE !” ca sa te citez

 4. masa lu boc spune:

  BAG PULA IN MASA LU BOOCCCCCCCCCCC!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. Tata lu Boc spune:

  cine pula mea ma pus sa torn un plod aja de prost !!! BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA park l-am ales dintr-un 100000000000000000 frate aja de prost e !!! lam facut pe cel mai prosttttttttttt !!! NU fumatzi Marijuana pt k heroina ucide !!!! plm trebuia sa zic cv :)))

 6. Bunica lu Boc spune:

  vand seringi ieftine si helas la litru !!!! scz de mass!!!!

 7. OMU spune:

  Aloooo, premiere, ai bagat consumatorii in criza de consumabile, fapt pentru care accesele lor de furie au destinatie exacta ! 😀 Descurca/te cu ei !
  Poate nu ar fi rau sa se legalizeze marijuana, mai ales ca fiica sefului tau, donsoara Elena buza umflata, in timpul campaniei electorale pentru fotoliul de europarlamentar a promis ca va milita pentru acest deziderat ! Si astfel va avea si ea acces la produse legale in caz de nevoie ! 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: