Iubitei mele !

Bună dimineața, prințișor !

                  Acum, când ochii tăi frumoși,  scăldați de razele soarelui sosit în camera noastră prin  fereastra cu perdea de mătase, luptă pentru a scăpa de sub dominația somnolenței, eu nu sunt alături de tine să-ți îmbunătățesc începutul de zi! Nu sunt  lângă tine să-ți ofer dragoste, să te acopăr cu săruturi, să te masez  și să-ți deștept întregul corp la viață, nu sunt să-ți soptesc : ” Bună dimineața, iubito!”  în timp ce urechea îți este alintată cu un sărut care abia o atinge într-o trecere fierbinte pe toată suprafața!  Perna mea e goală și te lasă doar să-mi simți parfumul corpului neputând să mă ofere ție, deși eu doar lângă tine aș vrea să fiu, iar în timp ce tu citești aceste rânduri oscilante așezate pe foaia cu urmele lacrimilor uscate de o mână incontrolabilă datorită emoțiilor primei scrisori de dragoste, eu caut în fiecare adiere a vântului mireasma inconfundabilă a corpului tău!

              Nu sunt lângă tine, dar sunt fericit ! Sunt fericit că sunt cel mai norocos bărbat din lume! Ești soția mea și  mi s-a îndeplinit dorința adolestenței de a fi împreună mereu, de a forma o familie și de a infrumuseța lumea din jurul nostru cu propria noastră strălucire! Continuăm să ne trăim adolescența, deși avem 10 ani de căsnicie și o comoară de fetiță, cel mai frumos cadou pe care ni l-am făcut reciproc prin grija Domnului!

              Închid ochii și te văd cu zâmbetul larg și dinții strălucitori, cu buzele de un roșu aprins incitant-petale de trandafir, cu tenul curat, natural, perfect, cu părul auriu concurând razele soarelui de vară, cu ochii mari și blânzi de căprioară! Mâna ta, întinsă către mine,  în acea  primă zi a întâlnirii noastre mângâia, prin mișcarea grațioasă,  aerul ce ne înconjura cu o căldură specială, diferită de cea a soarelui dogorâtor, o căldură a fericirii având aceeași frecvență de vibrare cu a căldurii interioare care mie îmi desfăcea pieptul și ieșea îmbrățișându-te înaintea mea provocându-mi prima manifestare de gelozie! Și natura participa la acest început al unirii noastre veșnice fiindu-ne martor și sprijin! Am luat atunci mâna firavă și m-am uitat în palmă încă o dată nesimțind o mână normală, ci un bulgăre de mătase ușor, umed, călduț și în același timp revigorant! Nu știu ce ți-am spus, nu știu ce mi-ai răspuns, dar parcă nu vorbeau două persoane, ci doar una în oglindă purtând un monolog și totul decurgea de la sine făcându-mă să mă întreb dacă e aievea sau e vis! Acelei zile de fericire i-au urmat multe nopti albe de iubire și poate a fost vis, dar cert e că visul s-a adeverit, tu te-ai materializat și mereu mă bucuri prin ceea ce faci pentru mine, pentru tine, pentru copil și familia noastră!  TE IUBESC !

                   Acum stai, nu te ridica din pat, pentru că sub pernă ai un cadou deosebit  și îți dedic toată dragostea și toate cuvintele frumoase! Lasă tabieturile de dimineață și simte-mi dragostea, amână și transformă micul dejun în prânz pentru că atunci voi fi și eu acasă !

      Data 14.03.2013                                                                                                                                                                                MEREU TE IUBESC !


Etichetat cu: , ,
Postat in Altele
9 comentarii la “Iubitei mele !
 1. newparts spune:

  Valy nu te dezminti deloc vad ca-ti plac provocarile 🙂
  Fain articolu’ felicitari

 2. OMU spune:

  tu spuneai mai deunazi ca ai vrea sa scriu de dragoste ! 😀 Mersi sincer pentru aprecieri !

 3. newparts spune:

  Pai normal ca ziceam dar vezi tu pe vremea aia nu stiam ca o sa avem chiar subiect la o proba :))
  Si uite de gura spurcata am avut :)) ar trebui sa ma apuc de previziuni sau de ghicit in globu de cristal …

 4. OMU spune:

  stiu, Iuliu -Gura de Aur! 😀

 5. newparts spune:

  pai daca eu o sa fiu de aur tu o sa fi de fildes si cand ne vedem nu vorbim doar chatuim si stam si ranjim unu la altu fiecare cu a lui :))

 6. OMU spune:

  apropo de ranjit, avem dreptul abia dupa albirea dintilor la RoyalDental 😀

 7. newparts spune:

  da da pana atunci poti sa-mi zici „dinte galben” :))

 8. vavaly spune:

  imi place, e mult romantism in scrisoarea ta 🙂

 9. OMU spune:

  multumesc , vavaly, proba mi-a picat bine ! Un singur regret am : nu am personalizat-o prin semnătura ” Al tău fidel, Valerică ”, de teama reacțiilor cititorilor , dar acum văd că romantismul și realitatea sunt apreciate și regret omisiunea !
  Mersi pt comentariu !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: