Ce vremuri !

             În urmă cu 25 de ani, în casa bunicilor mei s-a găsit subiect de discuții între copii și părinții lor ( acum regretații mei bunici ), respectiv împărțirea bunurilor din casă peste ani, atunci când ei nu vor mai fi. Abia a început discuția că s-a ajuns la un obiect dorit de toți cei 3 copii ( 2 fete și un băiat ). Era vorba de vechea mașină de cusut a familiei, mașină cunoscută la nivel național deoarece societatea noastră nu avea interacțiuni economice pe acest segment cu alte state. Ambele fete având cunoștințe de croitorie solicitau atribuirea mașinii de cusut, dar și băiatul o vroia pentru fetița lui ( verișoara mea ). Nu s-a ajuns la niciun acord deoarece toți vroiau să intre în posesia mașinii astfel că soarta a decis : mașina de cusut a rămas în casa parintească, deși bunica nu o folosea din cauza vârstei înaintate, până la decesul bunicilor mei   acest timp considerându-se a fi suficient pentru împăcarea și împărțirea frățească. În urmă cu 3 ani, a decedat și bunica iar mașina de cusut deșiera în aceeași cameră, nemutată, dar în stare bună de funcționare nu a atras nici măcar o privire din partea moștenitorilor. Nimeni nu mai era interesat de mașina de cusut și nici nu-și mai aduceau aminte de vremurile în care reprezenta un obiect valoros greu de împărțit.

             Nu-mi aduceam aminte de această întâmplare dacă zilele acestea nu venea mama la mine cu o solicitare care mi-a împrospătat memoria. Mama mi-a spus că dorește să cumpere o mașină de cusut modernă și mă ruga să caut pe internet ceva convenabil. Normal că imediat am intrat pe site-ul celui mai cunoscut  Magazin de electrocasnice și împreună cu mama am accesat pagina de Promoții electrocasnice .

            Când a văzut mama atâtea electrocasnice într-un singur loc aproape că a uitat ce căuta și mi-a cerut să-i arăt și frigidere și roboți de bucătărie pănă când i-am spus că nu am toată ziua la dispoziție. A înțeles mesajul și mi-a cerut din nou să căutăm mașini de cusut minunându-se de bogăția ofertei. Pentru mine abia acum a început partea cea mai grea întrucât am deschis aproape toată oferta de mașini de cusut, am notat caracteristici tehnice, accesorii incluse am citit comentariile celor care foloseau astfel de  mașini de cusut și i-am oferit mamei toate datele necesare pentru a se hotărâ asupra unei mașini potrivite. Și ei i-a fost greu , dar a ales  Singer Talent 321 fiind plăcut impresionat de calitate, multitudinea operațiunilor, de garanția oferită și de prețul redus.
Acest articol participă la etapa a 6-a a concursului online pentru bloguri Superblog Spring 2013!

Etichetat cu: , , , , , , ,
Postat in Concurs
4 comentarii la “Ce vremuri !
 1. Dana Lalici spune:

  Haha, am recunoscut in randurile tale si pe propria mea mama! Superarticol!

 2. OMU spune:

  # Dana: Multumesc pentru vizită! Ma bucur ca avem familii normale !

 3. Dana Lalici spune:

  Esti un modest cand lauzi articolele mele, avand in vedere ca acesta a obtinut o nota foarte mare la SBlog! 93 daca am calculat eu bine…Imi pare rau ca nu ai luat masina de cusut. Oricum, felicitari, ai sanse mari sa fii printre finalisti!

 4. OMU spune:

  Asa este am luat 93 de puncte si-ti multumesc , Dana! eu nu prea mai ma regasesc in Superblog , dar voi duce la capat competitia , desi sitemul si stilul de notare mi se pare ca nu e obiectiv. Cel mai mult m-a deranjat nota de la scrisoarea de dragoste, doar 85 puncte in conditiile in care sotia si cumnata au plans de le sarea camasa de pe ele duă ce au citit!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: