Curățenie cu FARMECătoarea-mi fiică!

           Săptămânal, de obicei în zilele de sâmbătă, casa mea este cuprinsă de o forfotă specială! Eu, soția, dar mai ales fiica Daria dăm atacul împotriva prafului care intră pe ferestrele deschise zilnic pentru aerisit camerele, împotrivă scamelor despre care nu am înțeles niciodată de unde provin și cum de sunt atât de multe și împotriva tuturor lucrurilor lăsate de noi prin casă în locuri nefirești. Această din urmă luptă este necesară deoarece oricât ar fi o casă de curată, oricât de bine ar mirosi și ar străluci, dacă prin camere sunt lucruri puse în dezordine impresia oricui va fi că în acea casă nu este curățenie, fără să mai spun că soția are o manie cu așezarea lucrurilor la locul stabilit de ea și care trebuie respectat cu exactitate.

         Ieri, până să încep eu ședința de conducere cu aspiratorul din dotare prin camerele apartamentului, cele două furnicuțe ale casei erau deja la jumătatea muncii pentru că :

P1080743P1080742

– șterseseră deja praful prin toată casa;

– curățaseră bucătăria ( aragazul cu Trimf aragaz, cuptorul folosind Trimf-cuptor, vasele cu Triumf degresant Forte Universal , iar la chiuvetă au folosit produsul Nufăr desfundat țevi și chiuvete tot de la Farmec )

– terminaseră de curățat baia folosind cel mai eficient produs pe care o gospodină îl poate avea la îndemână pentru a câștiga lupta cu murdăria şi petele de săpun de pe obiectele sanitare şi celelalte suprafeţe din baie reușind să  înlocuiască  rugina și calcarul cu strălucirea curățeniei cu aromă parfumată de flori de soc, respectiv Nufăr baie ;  și Nufăr dezinfectant baie;

             Văzând că am rămas cam în urmă cu treaba am ambalat mai tare aspiratorul și i-am dat o fugăreală strajnică ca într-o cursă de obstacole lovind fără milă pragurile și colțurile pereților, până când am terminat de aspirat și am plecat afară să aerisesc covorul. În urma mea, furnicuțele casei, au dat farmec gospodăriei românești definitivând acțiunea de curățenie cu ajutorul inestimabil pe care Nufăr lemn-Parchet și Nufăr Pardoseli l-au dat fără împotrivire.

         Familia mea folosește produsele FARMEC pentru curățenia în gospodărie și pentru întreținerea curățeniei deoarece sunt produse tradițional românești, rezultatul a peste 30 de ani de experiență în domeniuși le recomand tuturor deoarece acestea constituie  secretul curățeniei desăvârșite care domnește în casa noastră, noi fiind mândri să facem parte din marea familie Farmec -facebook. Moldova poate dovedi că are cei mai de seamă gospodari în cadrul concursului Farmec, o nouă modalitate prin care Farmec ne arată că e brand românesc mereu alături de români și chiar are un motto frumos : ”Nufăr și Triumf – Împreună facem casa lună !”

Etichetat cu: , , , , , , , ,
Postat in Concurs
6 comentarii la “Curățenie cu FARMECătoarea-mi fiică!
 1. danalalici spune:

  Ce dulceata e pustoaica ta, sa-ti traiasca!!

 2. omulvaly spune:

  Sărut mâna! Multumim de aprecieri !

 3. danaungureanu spune:

  Un articol pe placul meu 🙂 Va felicit pentru faptul ca o includeti si pe cea mica in treburile gospodaresti. O frumusete de copil aveti! Sa va traiasca!

 4. omulvaly spune:

  Multumim pentru aprecieri, Dana! La început am inclus-o noi, dar acum se include singura 😀 ! P.S. Să o vezi cu aspiratorul care-i mai mare dacât ea 😀

 5. danaungureanu spune:

  Imi imaginez ce haioasa este :)) Ideea este ca pe mine m-a responsabilizat foarte tare faptul ca o ajutam pe mama la treburile casnice, mai ales in bucatarie…. Am invatat sa gatesc de mica 🙂

 6. […] Farmec: Crintea Valerica 14 puncte (4+10), care a participat cu următoarele postăti: Curățenie cu FARMECătoarea-mi fiică!, Fata mea cea hărnicuță ! și Secretele curățeniei din casa […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: