Bună dimineaţa, prinţişor !

Bună dimineața, prințișor !

                  Acum, când ochii tăi frumoși,  scăldați de razele soarelui sosit în camera noastră prin  fereastra cu perdea de mătase, luptă pentru a scăpa de sub dominația somnolenței, eu nu sunt alături de tine să-ți îmbunătățesc începutul de zi! Nu sunt  lângă tine să-ți ofer dragoste, să te acopăr cu săruturi, să te masez  și să-ți deștept întregul corp la viață, nu sunt să-ți soptesc : ” Bună dimineața, iubito!”  în timp ce urechea îți este alintată cu un sărut care abia o atinge într-o trecere fierbinte pe toată suprafața!  Perna mea e goală și te lasă doar să-mi simți parfumul corpului neputând să mă ofere ție, deși eu doar lângă tine aș vrea să fiu, iar în timp ce tu citești aceste rânduri oscilante așezate pe foaia cu urmele lacrimilor uscate de o mână incontrolabilă datorită emoțiilor primei scrisori de dragoste, eu caut în fiecare adiere a vântului mireasma inconfundabilă a corpului tău!

              Nu sunt lângă tine, dar sunt fericit ! Sunt fericit că sunt cel mai norocos bărbat din lume! Ești soția mea și  mi s-a îndeplinit dorința adolestenței de a fi împreună mereu, de a forma o familie și de a infrumuseța lumea din jurul nostru cu propria noastră strălucire! Continuăm să ne trăim adolescența, deși avem 10 ani de căsnicie și o comoară de fetiță, cel mai frumos cadou pe care ni l-am făcut reciproc prin grija Domnului!

   
DSC_0704
           Închid ochii și te văd cu zâmbetul larg și dinții strălucitori, cu buzele de un roșu aprins incitant-petale de trandafir, cu tenul curat, natural, perfect, cu părul auriu concurând razele soarelui de vară, cu ochii mari și blânzi de căprioară! Mâna ta, întinsă către mine,  în acea  primă zi a întâlnirii noastre mângâia, prin mișcarea grațioasă,  aerul ce ne înconjura cu o căldură specială, diferită de cea a soarelui dogorâtor, o căldură a fericirii având aceeași frecvență de vibrare cu a căldurii interioare care mie îmi desfăcea pieptul și ieșea îmbrățișându-te înaintea mea provocându-mi prima manifestare de gelozie! Și natura participa la acest început al unirii noastre veșnice fiindu-ne martor și sprijin! Am luat atunci mâna firavă și m-am uitat în palmă încă o dată nesimțind o mână normală, ci un bulgăre de mătase ușor, umed, călduț și în același timp revigorant! Nu știu ce ți-am spus, nu știu ce mi-ai răspuns, dar parcă nu vorbeau două persoane, ci doar una în oglindă purtând un monolog și totul decurgea de la sine făcându-mă să mă întreb dacă e aievea sau e vis! Acelei zile de fericire i-au urmat multe nopti albe de iubire și poate a fost vis, dar cert e că visul s-a adeverit, tu te-ai materializat și mereu mă bucuri prin ceea ce faci pentru mine, pentru tine, pentru copil și familia noastră! 

                                                                                                                                                                       TE IUBESC !

Etichetat cu: , ,
Postat in Altele
4 comentarii la “Bună dimineaţa, prinţişor !
 1. Dunga Gabriel spune:

  Salut, Vali! Sunt si eu un blogger ca tine si am nevoie de parerea ta in legatura cu ceva. Intra pe adresa de mai jos si vei afla!

  http://gabrieldunga.blogspot.ro/2013/04/am-nevoie-de-o-parere.html

 2. newparts spune:

  emotionant articol !!!!
  felicitari vali

 3. omulvaly spune:

  Ms, iuliu! mai tâșnește romantismul din mine cateodată !

 4. mandachisme spune:

  🙂 NO COMM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: