Masina din Anglia si problema ei!

             In ceea ce priveste masina din Anglia mereu, dar mereu mi s-a parut ca este ceva gresit. Mereu mi s-a parut ciudat, chiar straniu uneori sa mergi pe contra sens. Parca vine cineva si da in tine. Acest lucru se pare ca nu intereseaza lumea, pentru ca dovada vie de masini din Anglia sunt chiar in masinile din Romania.

           In ceea ce ma priveste am o parere mai retrasa despre adusul masinii din Anglia. Spun asta pentru ca mi se pare o prostie, daca nu cumva si o inconstienta ca sa fii obosit si apoi mai este si riscul ca poate nu decurge totul ok si ca poate mai faci si un accident intre timp, din cauza oboselii sau mai stiu eu ce.

             Poate ca inca nu te-ai obisnuit cu volanul pe dreapta si tu trebuie automat sa circuli total opus cand intri in Europa. Si in depasire cand intri este foarte dificil pentru ca esti in partea dreapta. Inainte erai in partea stanga. Vedeai altfel. Si la partea financiara daca stai bine sa te gandesti, nu-i chiar atat de stralucitoarea situatia pentru ca, dai o suma de bani pe ea acolo in Anglia. Super ieftin poate, dar ajuns in Romania la inmatriculare platesti taxe exorbitante plus benzina sau motorina care ti-o consuma.

           Daca totusi esti adeptul masinilor englezesti, poti foarte usor, sa apelezi la o firma care-ti aduce masina pe platforma printr-un transport Anglia Romania. Dai cat dai, dar ulterior poti sa stai linisitit sa ti-o inscrii sau ce ganduri mai ai cu ea. Nu trebuie sa-ti pui in pericol sanatatea. Parerea mea!

             Dar mai intai de toate cred cu tarie ca trebuie sa ai mai intai de toate bani. Daca ai bani, poti sa-ti cumperi ce masina vrei.

Etichetat cu:
Postat in Altele
2 comentarii la “Masina din Anglia si problema ei!
  1. Alexandru spune:

    Nu situ nimic despre masinile din Anglia, mai mult importam din Germania. Din cate am auzitl, preturile masinilor din Anglia sunt foarte accesibile dar e rau cu volanul.

  2. Pai daca legea nu le interzice. E o prostie sa lasi sa circule mai mult de 45 de zile asa ceva.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: