Produse naturiste Calivita !

        Nu sunt un sportiv, nici un trai de viață sedentar nu pot să spun că am , dar mă laud cu niște rezultate la analize dezastruoase ! Un nivel al trigliceridelor și al colesterolului sărit de marja superioară acceptată de către știința medicinii fac din mine un candidat bun pentru dovedirea unor afecțiuni al căror nume nici nu vreau să-l pronunț! Acest lucru este mai vechi, am avut aceleași rezultate și la analizele din toamna anului 2012 și atunci primisem un tratament de la un medic de la ”interne”, tratament prescris pentru 3 luni în vederea scăderii colesterolului și din care îmi aduc aminte doar de silimarină, dar din care am urmat doar 1 lună și mi-a trecut teama, din păcate. Nu am uitat situația analizelor și în această primăvară am urmat o cură de detoxifiere cu produse naturiste, însă rezultatele analizelor au fost aceleași ca anul trecut! Ulterior am aflat că instituțiile statului au declanșat o anchetă la firma de la care am cumpărat produsele pe motiv că produceau neautorizat, în condiții de igienă precară, fără a respecta compozițiile ba chiar ”uitând” să pună toate componentele precizate pe etichetă! Așa da țeapă , și cu banii luați și nevindecat !

             Această întâmplare m-a determinat să mă întorc cu fața către calitate, către produse testate, provenite de la producător cu experienț și vechime pe piața medicamentelor naturiste și am descoperit altceva.

Produsele descoperite sunt atestate  și prezintă avantajele de a fi 100% naturale, nu au efecte secundare și nu induc dependență, nu conțin sare, zahăr conservanți, coloranți sintetici și sunt obținute pe cale naturală prin presare la rece păstrând calitățile unice ale preparatelor naturale ! Mânat de aceste asigurări oficiale ale calității m/am decis să-mi cumpăr produse naturiste pentru scăderea colesterolului și am găsit  – 90 de tablete la un preț imbatabil cu acțiune directă pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, prevenirea infarctului miocardic, scăderea colesterolului rău și a nivelului trigliceridelor!

 

Soția mea a tras cu ochiul la ce butonam și mi/a spus să mai comand și un flacon de pentru a-și întări sistemul imunitar.

Etichetat cu: , ,
Postat in Altele
3 comentarii la “Produse naturiste Calivita !
  1. In afara crizelor se va alimenta fără sosuri, grăsimi, prăjeli, ciocolată, alcool, tutun. Evitaţi să mâncaţi: heringi, sardele, spanac, conopidă, organe, alcool, drojdie de bere- acestea cresc nivelul acidului uric. De asemenea se foloseşte puţină sare. Dacă de vină este oxalatul de calciu (mai rar la nivelul ficatului) evitaţi: ţelina, strugurii, prunele, spanacul, castraveţii, ardei, fasole, căpşuni, sparanghel şi sfecla. De asemenea trebuie să vă feriţi de unele produse care pot precipita calciul în urină: ciocolata, cafea, ceai negru, băuturi cofeinizate de tipul cola. Se pot lua zilnic ca suplimente vitamina B6 (10 mg) magneziu (300 mg) aceştia ajută la reducerea oxalaţilor de calciu. Vitamina C are importanţă deosebită în prevenirea şi combaterea litiazei biliare, deoarece scade nivelul colesterolului biliar, ceea ce duce la o micşorare a riscului formării calculilor. Se poate însă combina cu Armurariu (Sylibum marianum) şi eventual cu substanţe lipotrope (care ajută la metabolizarea grăsimilor) colina, inozitolul şi metionina. Armurariu modifică compoziţia bilei, ajutând la dizolvarea şi eliminarea pietrelor existente. Colina, inozitolul (din complexul B) şi aminoacidul metionină contribuie la metabolizarea colesterolului, întăresc funcţia hepatică şi biliară. Colina şi inozitolul se găsesc în multe suplimente care se vând pentru slăbit: Fat burnes, Lipovitan, Hepadiet. Se vor lua conform prospectelor.

  2. Produsele naturiste de la Calivita au calitatea atestată de Ministerul Sănătății din România și prezintă avantajele de a fi 100% naturale, nu au efecte secundare și nu induc dependență, nu conțin sare, zahăr conservanți, coloranți sintetici și sunt obținute pe cale naturală prin presare la rece păstrând calitățile unice ale preparatelor naturale ! Mânat de aceste asigurări oficiale ale calității m/am decis să-mi cumpăr produse naturiste pentru scăderea colesterolului și am găsit Cholestone – 90 de tablete la un preț imbatabil cu acțiune directă pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, prevenirea infarctului miocardic, scăderea colesterolului rău și a nivelului trigliceridelor!

  3. Horatiu spune:

    Este clar, produsele naturiste de calitate sunt tot mai cautate nu numai in vederea prevenirii unor afectiuni si intarirea sistemului imunitar, ci si ca o alternativa la tratamentele traditionale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: