Floraria cu povesti pentru o dragoste de poveste!

               Florăreasa este unul din personajele care au însoţit oraşele în dezvoltarea lor şi care nu a dispărut nici în momentele mai delicate, revolte, greve, pentru că menirea florăresei este să păstreze viu sentimentul de dragoste pentru natură, pentru frumos. Cu toate acestea în zilele pe care le trăim acum, cu agitaţia cotidiană, florăreasa simpatică de la colţul străzii s-a metamorfozat şi s-a transformat în florăreasă non-stop oferind clienţilor cele mai frumoase buchete de flori indiferent la ce oră şi indiferent de adresa destinatarului deoarece chiar se ocupă cu trimiterea unor buchete de flori acolo unde cumpărătorul ar vrea să ajungă dar nu poate. Astfel reuşeşte să suplinească o absenţă la un eveniment, dar să aducă plăcere, frumuseţe şi miresme fine actorilor principalii ai evenimentului indiferent că e vorba de sărbătorirea unei zile de naştere, de nume, sau evenimente deosebite botez, cununie, nuntă!
O astfel de florăreasă neobosită este această florarie online Bucuresti care imediat ce este vizitată pe site-ul propriu ne primeşte cu un motto deosebit : „Noi nu livrăm flori. Noi aducem emoţie„.
Site-ul este bine structurat, iar cel care intenţionează să ofere cadouri plăcute persoanelor dragi, imediat găseşte calea spre cadoul perfect mai ales că există o sesiune a site-ului dedicat caourilor.
Trebuie să vă spun că această florărie este un boutique online care îmbină frumuseţea frorilor cu modernismul design-ului cutiilor în care sunt livrate pentru a asigura totala impresionare a persoanei primitoare de flori şi mai ales pentru a-i provoca emoţii de plăcere. În buchetele de trandafiri oferite de Floraria cu Poveşti sunt doar plante atent selecţionate, existând o mare varietate de mărimi şi culori, iar buchetul este realizat manual de oameni care au bun gust şi apreciere pentru deosebit şi unicat.
De asemenea timpul scurt de livrare al buchetului, siguranţa sistemului de plată şi livrarea gratuită sunt alte atuuri care recomandă această florărie. Nu va mai trebui să-ţi dai cu palma peste frunte când realizezi că ai uitat să feliciţi o persoană deosebită din viaţa ta, ci va trebui să-ţi loveşti fruntea în stilul „Evrika”- am descoperit soluţia ideală întrucât poţi comanda cu anticipaţie şi poţi seta data şi ora livrării buchetului!

Etichetat cu: ,
Postat in Altele
Un comentariu la “Floraria cu povesti pentru o dragoste de poveste!
  1. Radu Miclav spune:

    Un magazin online foarte serios, produsele lor sunt de calitate si desigur aici nu doar produsele conteaza, cel mai important este relatia intre client si vanzator.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: