Stai la umbră și citește!

            Editura Curtea Veche împreuna cu renumita platforma BlogAwards au initiat o campanie pentru a fi dusa mai departe vestea publicarii unui  roman, recent iesit de sub tiparele editurii. Cum de la citit nu ma dau dus, m-am gandit ca nu ar fi rau sa transmit si eu mai departe aceasta veste buna si sa stie cat mai multi iubitori de literatura ca romanul   “S.E.C.R.E.T. de L. Marie Adeline” este acum disponibil la un pret atractiv pe site-ul editurii.
Conform descrierii de pe site, cartea are capacitatea de a ne purta intr-o lume in care nu deseori ne permitem sa evadam, o lume a fanteziilor sexuale si a implinirii sexualitatii iar povestea expusa de ”L. Marie Adeline” pe scurt suna asa:
Rămasă văduvă încă de tânără, după un mariaj dezastruos, Cassie Robichaud pare împăcată cu viaţa ei liniştită într-un mediu strâmt: restaurantul Café Rose, unde lucrează, „Hotelul Fetelor Bătrâne“, unde locuieşte, şi conştiinţa tristă, dar solidă a timpului care s-a scurs de când s-a culcat ultima dată cu un bărbat. Cassie îşi vede în tăcere de rutina zilnică, ternă şi pragmatică — părul strâns în coadă la repezeală, încălţări de lucru cât mai comode, tricouri pătate —, evadările ei fiind scurte: aleargă prin cartier, stă de vorbă cu şeful şi prietenul ei Will şi tânjeşte voyeuristic după fericirea dublată de romantism care-i animă, pare-se, fără prea mari eforturi pe clienţii ei. Când uneia dintre cliente îi cade pe jos un carnet de însemnări pline de amănunte sexuale şi senzuale, Cassie are ocazia să arunce o privire furişă către o lume complet nouă pentru ea, de împlinire a sexualităţii femeii… şi se lasă introdusă într-un club neobişnuit format numai din femei, care-i transformă viaţa.

                   Nici eu nu am citit acest roman “S.E.C.R.E.T” si pot spune ca  aceasta descriere mi-a starnit interesul si sunt nerabdator sa o citesc afland fanteziile unei femei intrucat mereu este bine pentru un barbat sa stie ce gandeste si ce doreste o femeie. Prin urmare consider ca acest roman este unul care se imbina numai bine cu zilele toride si poate aduce un fior de racoare sau o transpiratie rece in timp ce este citita la umbra intr-un loc ascuns razelor solare.

Etichetat cu: , , ,
Postat in Altele
2 comentarii la “Stai la umbră și citește!
  1. Ioana spune:

    Eu mi-am luat-o ieri din Cora.
    Nu m-am abtinut… curiozitatea feminina nu are limite.

  2. Vali Crintea spune:

    Astept un review mai amplu 😀 Dupa cum am spus, mi-a starnit interesul …..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: