Ia-ti permisul de conducere


Vacanta de vara este perioada cea mai potrivita pentru tinerii care auimplinit varsta de 18 ani sa isi obtina permisul de conducere intrucat nu mai sunt ocupati cu activitatile educationale si se pot concentra mai bine pe invatat. In sprijinul celor care doresc sa-si obtina permisul de conducere vine site-ul Permis de Conducere care poate fi accesat la adresa www.pdc.ro prin aceea ca ofera material de studiu bine structurat si chestionare oficiale, corecte aprobate de catre Directia Regim Permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor. Testele pot fi accesate direct de pe pagina principala in vederea pregatirii pentru examenul de sala si a obtinerii carnetului de sofer. Invatarea teoriei si a legislatiei in vigoare usor de gasit pe site, precum si completarea chestionarelor auto asigura o pregatire buna a aspirantului la permisul de conducere si il obisnuieste pe acesta cu tipul de teste pe care le va intalni si modalitatea de completare a acestora. Imitand examenul propriu-zis, chestionarele disponibile sunt contra timp, cu raspunsuri tip grila, intrebarile fiind alese din cele care de obicei sunt intalnite la examenul de sala. Este lesne de inteles ca o nota mare la aceste chestionare reprezinta o autoevaluare corecta in vederea stabilirii procentajului de trecere a examenului teoretic de sala.
Dupa ce veti obtine permisul de conducere va rog sa nu uitati ceea ce ati invatat si sa continuati sa aplicati cu strictete pentru a evita implicarea in accidente rutiere.

Sa nu parcati asa : DSC_0220

Etichetat cu: , , ,
Postat in Altele
3 comentarii la “Ia-ti permisul de conducere
  1. Folosesc zilnic pdc.ro sa exersez chestionare. Bine ca am aflat de el in ultima campanie si ca m-am documentat in momentul redactării articolului pe care l-am scris atunci.

  2. Vali Crintea spune:

    Succes, Madalin !

  3. Eu nu cred că în timpul anului şcolar tinerii sunt aşa preocupaţi să citească din scoarţă-n scoară manualele. Din experienţa personală-ţi spun că mai toţi cunoscuţii mei (tinerii de 18 ani) şi-au luat permisul de conducere în timpul anului şcolar, nu în vară.
    Eu ştiam de site-ul drpciv.ro unde puteai să simulezi un test auto. Întrebările erau cam aceleaşi cu cele de la test.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: