Echipa 2 este de locul 1…..

Robert, Catalin si Dragos sunt cei trei bloggeri care formeaza echipa nr. 2 din 4, a bloggerilor participanti la Triathlon Challenge Mamaia iar eu ii sustin in competitie deoarece vor participa la o proba de stafeta compusa din trei sporturi : ciclism ( 20 km. ), inot (750 m) si alergare ( 5 km.). Robert Cadar este cel mai activ dintre membrii echipei si i-am urmarit antrenamentele, Catalin va avea forta necesara sa sparga rezistenta apei, iar Dragos va trebui sa il invinga pe Vali Bosioc in cursa de 5 km- nimic mai simplu :D.
Triathlon Challenge a ajuns la cea de-a v-a editie este organizat de clubul sportiv Smart Atletic inclusiv prin oferirea de biciclete si a devenit un eveniment punct de reper avand un grad mare de participare chiar si din tari straine.
Pentru anul 2014 stiu ca ma vreau la editia a VI-a si astept cu nerabdare mai ales ca premiile sunt insemnate atat pentru participantii directi cat si pentru bloggerii apropiati de eveniment prin aceasta campanie Blogalinitiative.
Pe final tin sa va spun si despre provocarea Tri Treasure Hunt care ofera 3 premii frumoase celor care vor descoperi cele 100 de amprente cu Triathlon Challenge Mamaia din cele 6 localitati Bucuresti, Buftea, Corbeanca, Constanta , Mamaia, Mangalia si se vor fotografia cu amprenta.

Succes tuturor participantilor!

Postat in Altele

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: