Inima nu e de piatra!

Poate ca ar fi fost mai bine sa fie dintr-un material rezistent la uzura fie el piatra, fier sau chiar diamant. In felul acesta Romania nu s-ar fi mai clasat pe plan mondial pe locul 3 in ceea ce priveste clasamentul deceselor inregistrate in urma bolilor cardio-vasculare si nu ar mai fi fost situatia nedorita ca 6 din 10 romani decedati sa fie tributari bolilor cardio- vasculare. Luna septembrie a fost LUNA INIMII, iar BECEL a oferit printr-o campanie prin care dorea sa constientizeze populatia cu privire la riscurile bolilor cardio-vasculare, 15.000 de teste pentru colesterol total, analiza care poate da primele indicii referitoare la starea de sanatate a inimii omului.

 Valentin Bosioc, ne ofera sfaturi pentru o inima sanatoasa aici !

Eu am inteles ca nelipsita din oricare posibilitate de abordare a combaterii bolilor cardio-vasculare  este miscarea  fapt pentru care chiar ma bucur ca anul acesta am avut un trend ascendent in ceea ce priveste implicarea mea in activitati cu caracter sportiv. Pentru a fi mai sanatos, astept cu speranta repartizarea celor 3 trotinete pentru adulti !

Consider ca toti oamenii ar trebui sa dea o importanta mai mare starii de sanatate si sa-si faca macar anual un minim de analize pentru stabilirea starii de sanatate! Sa avem grija de noi !

Etichetat cu: ,
Postat in blogalinitiative
4 comentarii la “Inima nu e de piatra!
  1. io zic asa… da-le incolo de felii unse cu margarina, mai putine fripturi, mici si bere si mai multe salate si piste pentru bicicleta! in acest sens va invit la dans! Anastasia, superb vals!

  2. Vali Crintea spune:

    mama ei de bicicleta ca asa de dor imi e de ea ! cat priveste pistele din Focsani tu stii ca nu-s! Sa nu mai vorbesc de accesul interzis biciclistilor pe sosea pe portiunea BIG – Ceasul Rau in conditiile in care pe trotuar prin lege nu e voie ! Halal Focsani, Halal oras european!
    Referitor la inima , am aflat din alte surse ca prin consumul de spirtoase 50- 100 ml scade colesterolul! Plec la tratament ! NB !

  3. :)))))) halal de toate… nu-i asa ca ti-au placut pozele alea? se simte din voce! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: