Reactia conducerii Statiei CFR Focsani

Ploile care au udat bine de tot intreaga Romanie au ajuns si la Focsani scaldand intregul oras. La Eurogara Focsani, intre noi fie vorba doar numele este pompos deoarece este o gara mai urata din punct de vedere al placerii vizuale decat cea veche in locul careia a fost construita, ploaia a adus inca o neplacere calatorilor pe langa aceea de a-i uda in timp ce se deplasau la peroane. Apa de ploaie s-a acumulat in pasajul, subteran si l-a inundat formand un lac de 10 cm adancime, lac greu de infruntat fara cizme de cauciuc, obligandu-i astfel sa mearga in bataia vantului si ploii pana la capatul gardului despartitor dintre liniile 2 si 3 pentru a ajunge la peronul dorit.

Dupa analize profunde conducerea statiei cfr Focsani a luat o decizie pe care eu o salut foarte sincer : s-a dispus ca trenurile de calatori sa fie primite preponderent la peronul liniei 1 unde accesul calatorilor ar fi mult mai rapid si mai facil. Poate o sa spuneti ca nu este mare lucru, dar eu va contrazic folosind argumente. Prin aceasta masura s-a acceptat tacit o intarziere de cel putin 3 minute pentru fiecare tren intrucat la intrarea in gara trebuie sa reduca viteza si sa se deplaseze cu o viteza inferioara celei stabilite pentru accesul pe linia directa, iar acest lucru s-a facut doar in interesul calatorului.

Eu nu-mi aduc aminte de vreao alta decizie luata in favoarea calatorilor fapt pentru care consider ca avem dreptul sa speram sa fim respectati mai mult de catre C.F.R. Calatori!

Ar fi mai bine daca s-ar investiga motivul pentru care in aceasta gara de milioane de euro ploua ca afara desi nu are decat 10 ani de la data construirii !

DSC_0736DSC_0735

Etichetat cu: , , , ,
Postat in Legea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: