Muzică si poezie

Cine are drum si sedere 😀 in Bucuresti in data de 28.10.2013 nu trebuie sa lipseasca de la spectacolul pe care folk-istul Marius Matache impreuna cu scriitorul Sorin Poclitaru l-au organizat incepand cu orele 19:30 la Teatrul Excelsior.  Spectacolul se anunta a fi ceva special intrucat marcheaza si lansarea celei mai recente carti a lui S.Poclitaru respectiv ”Amalgam”. Chiar titlul spectacoluluiAlchimia toamnei” sugereaza un spectacol complet apt sa descrie perfect toate nuantele toamnei. Pe Marius Matache l-am cunoscut personal si in cele cateva intalniri m-a convins de faptul ca este o persoana care iubeste viata, se respecta si respecta pe cei in jur oferindu-le tot ce poate oferi si sunt convins ca si in cadrul spectacolului tot asa se va comporta. Despre calitatea versurilor scrise de domnul Poclitaru chiar nu am expertiza necesara sa ma pronunt, dar pot sa va spun ca mie imi plac, par a fi scrise de acest popular textier al genului folk pentru a fi puse in viata si mai mult prin melodii si ca acesta este unul dintre cei mai apreciati poeti ai zilelor noastre.
Asadar un spectacol in care vor fi prezenti si invitati surpriza de calitatea actorilor principali ai spectacolului va asteapta sa va bucurati de viata si de muzica folk de calitate, bilete gasindu-se aici, dar si la casieria Teatrului Excelsior din str. Academiei nr. 2.

Spectacolul de muzică și poezie – Alchimia toamnei –  este susținut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti și Aqua Carpatica.

Etichetat cu: , , ,
Postat in Altele
Un comentariu la “Muzică si poezie
  1. […] Valerică Crintea, care a participat cu următoarele postări: Marius ne incanta, Muzica si poezie și Concertul Alchimia […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: