Colecteaza selectiv, etapa a II-a


Dupa ce timp de mai multi ani ECO – ROM AMBALAJE S.A. a militat pentru educarea populatiei in vederea participarii la ampla actiune de protejare a mediului si a resurselor Pamantului prin acceptarea si utilizarea la scara cat mai larga a conceptului de colectare selectiva a deseurilor acum vazand ca acest concept a prins militeaza pentru mentinerea lui in atentie si pentru obtinerea de noi economii si metode de protectie a mediului inconjurator, as putea spune etapa a II-a 😀 a educatiei in spiritul reciclarii. Astfel ca printr-o campanie inedita prezenta pe site-ul colecteazaselectiv.ro a carei mesaj este bine evidentiat de un clip- promo


indeamna cetatenii sa striveasca deseurile inainte de a le arunca la tomberoanele selective tocmai pentru ca astfel deseurile sa ocupe un volum mai mic iar masina care colecteaza deseurile sa faca mai putine drumuri si sa evite astfel consumul de carburant care ar polua atmosfera. In plus ne este prezentata si o posibilitate de a folosi strivirea ambalajelor in interesul nostru direct respectiv aceasta actiune poate fi una care descarca stresul acumulat zilnic si daca stau sa ma gandesc chiar este un punct de vedere pertinent.

Bloggerii nu pot decat sa raspunda prezent la acest gen de campanii de constientizare a cetatenilor, iar Blogalinitiative chiar a lansat o campanie paralela care sa  o ajute pe  aceasta. Este placerea mea sa-i spun lui Chinezu cum cred eu ca ar trebui sa striveasca el deseurile. Ei bine eu luand in considerare statura impresionanta si forta pe care o emana, l-as vedea pe Chinezu strivit orice deseu cu forta mainii sau a pumnului. Totusi, pentru ca imi este simpatic atat mie cat si multor alte persoane l-as ruga sa spuna” PAS” deseurilor din sticla 😀 !

COLECTEAZA, STRIVESTE SI RECICLEAZA !

Etichetat cu: , ,
Postat in blogalinitiative

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: