Pacat …..

Orasul Focsani anul acesta a stat si simt ca va mai sta multe luni sub zodia santierului intrucat la nivelul intregului oras se desfasoara actiuni de inlocuire a tevilor distribuie apa rece, calda si agentul termic. Multe gropi, multe santuri, multe strazi blocate, multe movile de pamant-ciment- gunoi etc…

Am mai scris despre acest santier pe care l-am botezat „melcul Focsani” inspirandu-ma din viteza de inaintare a stadiului lucrarilor dar am facut-o doar pentru a-mi mai linisti nervii pentru ca reactie din partea autoritatilor nu am vazut cu toate ca am mediatizat atat postarile mele cat si ale celorlalti colegii de blogosfera care au dorit sa traga macar un semnal de alarma. Teama mea cea mai mare era aceea ca va veni iarna si covorul de zapada va astupa artificial santurile, gropile si celelalte sapaturi transformandule in capcane mortale pentru necunoscatorisau pentru persoane care vor fi neatenti chiar si o clipa. realitatea imi dovedeste ca de fapt nu este obligatoriu sa ne ingreuneze viata un fenomen natural daca avem „fenomene” printre noi.  Ma refer la „fenomenele” greu de explicat care au avut loc in craniul unui supraveghetor al lucrarilor si l-au determinat pe acesta sa considere ca o groapa in mijlocul drumului nu e un pericol daca e facuta de atat de mult timp incat oamenii s-auobisnuit cu ea, fapt pentru care nu mai trebuie imprejmuita si semnalizata corespunzator. Prin urmare o banala groapa a fost locul in care un domn de 63 si-a gasit sfarsitul violent intr-un mod in care nimeni nu merita sa paraseasca aceasta lume in bezna !

Rusine voua celor care pretuiti banul mai mult decat orice si nu vreti sa faceti nimic sa-l meritati cu adevarat! Erau atat de scumpe 2  garduri de protectie in jurul gropii ?

Mai multe detalii aici !

Etichetat cu: , ,
Postat in Din Focşani, Legea
Un comentariu la “Pacat …..
  1. notadesubsol spune:

    Din pacate, Vali, cam asa e peste tot 😦 Azi cand veneam spre casa admiram un santier… De mai bine de un an „se repara drumul” in stilul nostru romanesc, incet, mai deloc si cu pauze lungi si dese de tigara… 😦 Avem muncitori nepregatiti si uite ca asta duce chiar la decese… pacat!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: