Sa facem toti la fel ?

In Focsani problematica locurilor de parcare este departe de a fi rezolvata, iar acest lucru este comun majoritatii localitatilor urbane! Nu doresc sa trag de maneca municipalitatea, insa cineva trebuie sa se simta pentru ca nu este normal ceea ce se intampla. Dupa ce s-au repartizat locuri de parcare exact pe spatiile verzi Primaria s-a limitat doar la a monta placute de identificare pentru fiecare loc de parcare si un indicator care ameninta cu „ridicarea ” masinilor care nu respecta rezervarea parcarii. Prin urmare, beneficiarii locurilor de parcare, pentru a scapa de noroiul care se formeaza dupa fiecare precipitatie au inceput sa amenajeze in locul municipalitatii aceste parcari fiecare dupa cum a crezut de cuviinta si dupa cati bani a avut de investit pe langa cei platiti municipalitatii. Am vazut un vecin care a adus toti sacii cu moluz pe care i-a vazut prin cartier, altul care a facut canale de scurgere a apei, altul care a adus tocatura bitum de la curatatul strazilor, dar si unii vecini mai cu dare de mana care au venit cu masina mare de nisip si pietris si s-au pus pe treaba. Nu stiu daca e corect ca fiecare sa aduca orice gunoaie numai pentru a ridica un pic nivelul locului sau de parcare si pentru a nu-si mai murdari incaltamintea.
DSC_0233DSC_0234DSC_0236
Consider ca Primaria este cea care trebuia intai sa amenajeze parcarile asa putine cate sunt si abia apoi sa ceara bani. Daca aceasta ordine fireasca mai sus mentionata s-ar fi respectat, sigur ca-mi inchiriam si eu un loc de parcare civilizat , nu 3×5 mp de pamant fost spatiu verde!

ALOOOOO, NE RESPECTA CINEVA ?

Etichetat cu: , ,
Postat in Altele
2 comentarii la “Sa facem toti la fel ?
  1. mandachisme spune:

    Ooo, dar e nasol tare! Muta-te la Bragadiru, aici totul e roz, deocamdata 🙂 sau portocaliu (blocurile reabilitate termic) bleu (alte blocuri rabilitate), gri (asfalt si parcari amenajate, unde era numai pamant)… 🙂

  2. Singura solutie de protest, neprezentarea la urmatoarele alegeri pentru a le da emotii!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: