Elevi merituosi autoritati repetente!

Astazi am aflat cu bucurie faptul ca o echipa de elevi din cadrul Scolii Nicolae Iorga din Focsani a castigat un concurs judetean al carui premiu a fost o sală de clasa cu echipamente de ultima generatie în valoare de aproximativ 3.000 Euro si tin sa-i felicit pe micutii scolari.

Acum sa va spun si ce fel de autoritati avem. In primul rand autoritatile merita laudate ca au inclus scoala Nicolae Iorga intr-un program de modernizare totala fapt pentru care elevii au fost mutati in sediul fostei Facultati G. Baritiu unde au ramas inclusiv acum deoarece lucrarile au fost oprite chiar la momentul finisajelor  desi gurile rele spun ca asa se vrea pentru a fi inaugurata in vara 2014 pana in alegeri , sac – nu scapam de ele niciodata! Astfel in timp ce scoala asteapta stergerea geamurilor, parchetului si alte mici finisaje, modul heirupist si in bataie de joc al lucrarilor incepe sa fie simplu dovedit prin caderea tencuielii proaspat executate.

Eu nu vreau sa spun mai multe – fotografiile vorbesc, dar de ce oare nu se publica si astfel de stiri ca doar lucrarile de zeci de mii de euro le suportam toti !

DSC_0337

DSC_0338

DSC_0339

Bine ca au facut inaugurarea scolii ca aveam elevi inteligenti , dar loviti de tencuiala ! Hai Romania, si nu ma refer la nationala de fotbal!

Etichetat cu: , , , , ,
Postat in Din Focşani
2 comentarii la “Elevi merituosi autoritati repetente!
  1. Daca se va realiza inaugurarea in campanie, poate vom avea norocul ca aceasta sa fie facuta in prezenta vreunui candidat PSD si atunci sa cada o bucata zdravana da tencuiala, fara sa fie cineva lovit. Sa vada si ei, pe viu ce inseamna aceasta sa lucrezi cu adrenalina in doze maxime. Nu ca celelalte partide ar fi usa de biserica, dar PSD-ul a cam uitat cine il voteaza.

  2. racoltapetru6 spune:

    După ce că nu sunt bani destui, ne batem joc și de câți avem. Halal gospodari!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: