Am HD până Duminică !

Da, știu , sunteți mulți care aveți televiziune sau filme de calitate înaltă- HD, și o să spuneți că m-am trezit cam târziu și nu e cazul să mă laud cu ceva ce mulți au deja. Pentru că HD-ul meu este mai interesant, pentru că este diferit de ce aveți voi și pentru că vă doresc să aveți și voi, o să vă spun că pentru mine HD este HUNEDOARA, pam -pam !

Da, da, da , plec în Hunedoara să cunosc orașul și împrejurimile atât cât timpul îmi va permite și mă las cu încredere pe mâna organizatorilor Sebastian  și  Denisa Bargau  care au deja experiență nefiind primul eveniment prin care oferă frumusețile zonei, prin intermediul bloggarilor, tuturor!
“Vizita in HD 2014“ va începe în data de 16.05.2014 ( adunarea fiind programată pentru astăzi 15.05.2014 ) și nu o să vă spun programul deși eu știu o parte din el, ci o să vă las să călătoriți împreună cu mine prin lecturarea fiecărui articol dedicat activităților desfășurate acolo.

La acest eveniment voi avea ocazia să întâlnesc bloggeri din mai multe zone ale țării, să ne cunoaștem mai bine prin interacțiune directă și recunosc că am emoții întrucât bloggerii sunt nume mari în online. Referitor la Hunedoara și împrejurimile sale NU AM mai călcat pe acolo , dar știu că este o zonă încărcată de istorie cu multe obiective turistice și peisaje superbe, fapt pentru care vă rog să nu mă judecați prea aspru dacă în articolele de la fața locului ( sâc ) voi fi prea entuziasmat.

Acest eveniment este un model de inițiativă pentru mediatizarea frumuseților locului și cred că ar fi bine să fie ”împrumutat” de cât mai mulți bloggeri din diferite zone ale țării și în colaborare cu autorități și sponsori să fie organizate cât mai multe evenimente de acest gen .

Mulți români spun că avem țară frumoasă, dar din păcate până să o descopere pe toată îi văd prăjindu-se la soare pe la bulgari încântați de ceea ce li se oferă – hrană burții și sterpi de hrana ochiului și a sufletului !

Hunedoara, viiiiiiinnn și nu vin singur !

 

 

Etichetat cu: ,
Postat in Din Focşani
6 comentarii la “Am HD până Duminică !
 1. Vali Crintea spune:

  pe masura ce voi afla mai multe despre organizare , organizatori si evenimente o sa va spun si o sa va iau in colătorie cu mine , chiar daca va fi imaginara pentru voi, dragii mei !

 2. tatucostel spune:

  Reblogged this on delamineblog and commented:
  asa da….

 3. tatucostel spune:

  plimbari si vreme buna va doresc !

 4. ghiocel07 spune:

  Sper să-ți placă pe la noi.

 5. […] la superlativ oferit de județul Hunedoara. Trimit salutări calde și lui Cristian, familiei Crintea, Alin, Gigi, Francisc,  Ioana și […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: