Căruțașul cu mașină ….

De ce naiba se dă permis celor care nu au nevoie de el pentru că școala de șoferi absolvită nu le aduce nimic în plus față de ceea ce știau ei când au primit hățurile de la ”ăl bătrân” al lor ?

Fraților bicicliști aveți mare grijă de voi că eu o pățesc pentru a doua oară și tot în jurul zilei de 1 august ca acum 2 ani. Astăzi am făcut o tură frumoasă Focșani- Faraoanele – Dălhăuți- Mănăstirea Dălhăuți- Cârligele – Golești -Focșani . În total 38 km. cu o viteză maximă pe coborâre de 66 km / oră după cum mi-a indicat STRAVA. AmDSC_0309 avut parte și de prima pană pe roata din spate  ( după ce acum 5 zile avusesem pe fată ) și după ce am plecat de la Mănăstirea Dălhăuți  am dat drumul cailor și prin Cârligele între mine și colegul de pedală Tudor s-a intercalat o Fiesta model nou. La prima bifurcație pigmeul de la volan a tras dreapta de volan, dar ulterior fără a semnaliza a tras stânga după ce anterior frânase pentru că avea viteză și nu mai prindea șoseaua spre . Parcă simțindu-i duhoarea de prost ieșind pe toba de eșapament am frânat înainte să se răzgândească prostul însă aflându-mă în pericol de a-i lovi mașina am culcat bicicleta și toată partea stânga a mea am expus-o unui frecuș nu prea senzual cu asfaltul oprind chiar la roata Fordului care se pusese deja în mișcare pe noua direcție aleasă. DSC_0310Răgușit fiind am înjurat cât am putut de tare și la vreo 20 de metri a oprit  și nu știu ce rahat mânca după care a plecat. Pigmeule îmi pare rău că nu am avut inspirația să te ochesc cu 2-3 bolovani și să mă fac că plouă, dar următorul după tine nu-mi mai scapă !

Rezultatul a fost ca în fotografiile alăturate și mai adaug ceva : dacă nu aveam cască mă bărbieream jumătate de țeastă !

Aloooo, pe șosele sunt și cicliști și motocicliști nu numai căruțași și șoferi de week-end , boule, să mă scușe pigmeii și boii că i-am asemănat acestui nevertebrat cu o singură sinapsă !

DSC_0311DSC_0312

 Plimbarea a fost plăcută iar marți dimineață o voi repeta , nu-i așa Tudor ?

Etichetat cu: , , ,
Postat in Din Focşani
2 comentarii la “Căruțașul cu mașină ….
  1. din aia ce fac scoala de şoferi la Tecuci, Rm. Sarat, Oltenita sau alt oras sub 20 mii! ai grija!

  2. racoltapetru6 spune:

    Un like pentru semnalul imperios și necesar pe care l-ai tras! E nevoie de cât mai multe astfel de răbufniri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: