Fapte bune se fac mereu….

Titlul conține esența postării și o să vă spun că de multe ori am vrut să atrag atenția celor care se trezesc din starea lor naturală la câte o mare sărbătoare și analizându-se rapid se decid că de sărbători trebuie să facă un bine să le fie trecute cu vederea greșelile de către divinitate. De multe ori acel ”bine ” este oferirea de bunuri alimentare și/sau de bunuri  nealimentare unor persoane care fac parte din categoriile oamenilor defavorizați.

Constantin a ridicat provocarea ca fiecare blogger  să-și menționeze într-o postare ultimul gest frumos pe care l-a făcut. Nu este un gest urât să te lauzi cu o faptă bună pe care ai făcut-o întrucât aducerea în discuție a unor fapte bune sau gesturi frumoase  poate fi un mod prin care și alți semeni pot învăța și imita faptele bune, ba chiar se pot ambiționa în acest sens. Precizez că intenția lui Constantin este aceea de a determina oamenii să facă lucruri bune în toate zilele anului.

În ceea ce mă privește, ultima faptă bună sau ultimul gest frumos ( rog a se citi ” cea/cel mai recent(ă)” întrucât vor mai urma, a fost să înapoiez proprietarului un telefon mobil pe care l-am găsit întâmplător. Nu mă îmbogățeam dacă-l păstram, așa cum nici proprietarul nu sărăcise prin pierderea lui, dar am preferat să aduc o bucurie unei persoane străine decât să păstrez aparatul de telefonie mobilă.

TOTUȘI TREBUIE SĂ RECUNOSC :

Etichetat cu:
Postat in Altele
Un comentariu la “Fapte bune se fac mereu….
  1. Constantins spune:

    Foarte frumos gestul tau, chiar daca la prima vedere poate parea unul normal! Unul normal intr-o lume normala, binenteles! Este un exemplu de urmat de noi toti! Consider ca daca ne bucuram de un lucru gasit, castigam doar pentru moment!

    Iti multumesc mult pentru faptul ca ai raspuns la provocarea mea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: