Ofer premiu un Bestseller

Promovarea cărților și implicit a lecturii este o activitate pe care ar trebui să o desfășurăm cât mai mulți dintre noi întrucât cititul aduce ca prim beneficiu pentru cititor cunștiințe noi, îmbogățirea limbajului, forme noi de exprimare și chiar îmbunătățirea modului de socializare. Cu toate acestea cultura generală dezvoltată în urma lecturii este inegalabilă și va constitui un important atu în viața de zi cu zi.

Librăria online TargulCărții.ro mi-a oferit o sponsorizare constând în cele 2 volume ale romanului SECRETE ȘI TRĂDĂRI, opera scriitoarei Diane Chamberlain – care se bucură de aprecierea cititorilor întrucât cărțile i-au fost traduse în  15 limbi și a fost premiată de multe asociații ale scriitorilor. Ca și pont o să vă spun că librăria are zilele acestea niște oferte de nerefuzat la colecțiile integrale !

Eu am citit romanul și pot spune că este  captivant și prin urmare se citește rapid mai ales de persoanele care apreciează literatura de dragoste. Dialogul foarte des intâlnit ne transpune chiar în mijlocul poveștii ca pe niște martori muți ai evenimentelor.

Ofer cele 2 volume ale romanului colegului blogger care va menționa printr-un comentariu de ce ar dori să citească roman de dragoste. Prezența cărții și cititului în paginile bloggerului constituie un avantaj, iar singura condiție pe care va trebui să o îndeplinească ar fi aceea de a citi romanul și de a face un review în care să includă un link către sponsorul mai sus menționat.  (Opțional bloggerul poate oferi romanul ca premiu cititorilor săi urmând același mecanism. ) . Precizez că exemplarul  oferit e nou, eu citind alt exemplar. Desemnarea bloggerului câștigător va fi făcută de mine analizând comentariile lăsate , pe data de 16.08.2014.

Hai că nu e greu, iar un comentariu nu e mult 😀 !

premiu in carte

premiu in carte

Etichetat cu: , , , ,
Postat in Carte
7 comentarii la “Ofer premiu un Bestseller
 1. Gigi spune:

  Sunt un prieten al cărții de când mă știu și, cu toate că existența fiecăruia este complicată și timpul liber oarecum limitat, citesc, atunci când am ocazia, cu mare plăcere. Am scris despre cărțile pe care le-am citit de când am blog, este ușor de văzut acest lucru. Mai mult, dacă o să primesc eu cărțile, o să le dăruiesc fiicei mele, care la 20 de ani este fix la vârsta marilor provocări! 🙂

 2. iuliana spune:

  frumos titlu ! romanul de dragoste e preferatul meu …. Cu toate acestea nu mă înscriu în concurs ! L-am citit deja și tot de la TargulCartii.ro

 3. andreeanitzu spune:

  si pe mine m-ar tenta intrucat chiar simt nevoia sa citesc, dar o sa fiu mai atenta la urmatorul concurs intrucat acesta s-a terminat din cate vad eu ! Felicitari pentru initiativa celor de la TargulCartii.ro!

 4. Gigi spune:

  Azi mi-am propus să dau mai departe cartea primită de la tine! 🙂
  http://gigitepus.blogspot.ro/2014/09/romanul.html

 5. Gigi spune:

  No bine, no! 🙂
  Azi au ajuns cărțile la Carmen, în Germania!

 6. iuliana spune:

  in Germania! Bravo voua, baieti !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: