Audiența

Astăzi mă voi întâlni pentru a doua oară cu dl Bacinschi, primar al Mun. Focșani urmare a faptului că mi-a fost acordată o întrevedere urmare a unei solicitări pe care am depus-o la Primărie. La ora 14 , oo să nu mă sune nimeni că sunt fudul 😀 !

Problema care m-a determinat să iau calea autorităților este una legată de activitatea de donare de sânge, activitate pe care mă chinui să o mediatizez și popularizez cât de mult pot prin articole pe blog, comentarii în presa locală, statusuri pe rețelele de socializare și prin puterea propriului exemplu de donator voluntar.

De această dată vreau să îndrept o greșeală, o atingere care s-a făcut drepturilor donatorilor de sânge și sper să reușesc să obțin punerea în aplicare a prevederilor legale privind drepturile donatorilor de sânge în sensul acordării pentru aceștia a unei reduceri de 50 % din tariful abonamentului lunar de transport în comun. Premisele sunt foarte bune și sunt încrezător mai ales că sunt fundamentate pe rezultatul discuțiilor preliminarii pe care le-am avut la Primărie, la Asistența Socială- Contabilitate și la societatea de trasport în comun locală, cel de pe urmă pas fiind această audiență. În demersurile mele am avut parte și de mediatizarea unui ziar local și sunt mulțumit că am reușit să atrag atenția și interesul echipei, lucru ce dovedește profesionalism.

Revin cu rezultatul, dar indiferent de acesta DONAȚI SÂNGE , sângele înseamnă viață, iar donarea NU afecteaz donatorul !

DSC_2197

carnet de donator

carnet de donator

Etichetat cu: , , , , , , , ,
Postat in Din Focşani
Un comentariu la “Audiența
  1. hai cu impresiile 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: