Rugby

Am fost desemnat câștigătorul unei vacanțe de 3 zile la Londra și acest lucru nu poate fi decât o mare bucurie pentru mine , așa cum ar fi fost pentru oricine.  Pentru ca bucuria să fie maximă vacanța este ocazionată de meciul de rugby dintre naționala României și cea a Irlandei din cadrul Grupei D a Campionatului Mondial de rugby 2015 și astfel include și prezența mea în tribunele stadionului Wembley întrucât berea STEJAR , berea bărbaților români, ne vrea alături de ”stejarii” României, alături de echipa națională să o încurajăm și să o purtăm spre victorie. Asta înseamnă că între 26- 28 .09.2015 sunt la Londra ( meciul este pe data de 27.09.2015 ). Alături de stejari vor pune umărul pentru renumele României și un număr de 4 jucători naturalizați, după cum urmează: Otar Turashvili, născut în Georgia, Johannes Van Heerden din Africa de Sud. Michael Wiringi din Noua Zeelanda și Paula Kinikinilau, născut în Tonga.

 Eu am făcut special un clip de încurajare a echipei naționale, mi-am depășit limitele și am fost regizorul, scenaristul și actorul primului meu clip 😀 !

Dorința mea este ca echipa națională să-și depășească limitele și să obțină 3 victorii la acest campionat mondial, iar pentru cei care nu au descoperit încă frumusețea jocului de rugby ofer un link folositor de le FRR.

Hai STEJARii! Hai România !

Etichetat cu: , , ,
Postat in Din Focşani

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: