Început de an cu realitate crudă !

Ne-am urat de bine, ne-am felicitat reciproc pentru realizările anului 2015 și apoi am început să ne propunem realizarea fapte și lucruri mărețe pentru anul 2016. Am făcut schimb între noi de gânduri bune pentru NOUL AN 2016 și iată că 5 zile ale acestuia s-au scurs deja. Întâmplarea face ca în această zi să descopăr o filmare care m-a adus pe mine în lumea realităților dure trăite de oameni care fac parte din tabere diferite amplasate pe baricade adverse și nu știu de cine să/mi fie mai multă milă. Hoți, tâlhari, drogați , prostituate, boschetari , oameni fără locuință, gunoaie, șobolani, droguri, alcool, violență etc sunt prezente în reportaj.

Filmarea merită vizionată în totalitate, iar domnul polițist demn de toată stima și respectul -Alexandru Găitan- care lucrează de 22 de ani în cel mai rău famat cartier al Bucureștiului este un un om care a trăit mai multe experiențe decât ne putem imagina noi stând odihniți în pat privind tavanul.  Poveștile  de groază, cu sânge, cu dramă și cu moarte și interviuri luate pe stradă care compun articolul video sunt terifiante și pentru o trezire la realitate și recomand tuturor să vizioneze :

 

Am făcut și un stop cadru elocvent și am folosit această fotografie ”reprezentativă” întrucât în imagine este o prostituată intervievată și pe peretele din spatele acesteia este un îndemn de factură religioasă : ”POCĂIȚI-VĂ” !

DSC_0061[1]

https://greatfind-a.akamaihd.net/GreatFind/cr?t=BLFF&g=c955b130-70d3-43a6-99a0-c375c3a90fb4https://greatfind-a.akamaihd.net/GreatFind/cr?t=BLFF&g=c955b130-70d3-43a6-99a0-c375c3a90fb4

Etichetat cu: , , ,
Postat in Legea
Un comentariu la “Început de an cu realitate crudă !
  1. relitatea e foarte dura 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Cinematograf Focșani HAPPY CINEMA

Scrie-ţi aici adresa de e-mail pentru a primi o notificare de fiecare dată când scriu un nou articol

Alătură-te altor 1.501 urmăritori

PR-ul meu !
monitorizat ZELIST

blogalinitiative bucuresti
%d blogeri au apreciat asta: